Verdeler worden

Word lid van ons netwerk!
Zowel in Frankrijk als in België steunen wij op vakmensen die onze waarden delen en die innovatie, klantgerichtheid en reactievermogen hoog in het vaandel dragen en in zee willen gaan met een historische en erkende partner in het domein van sluitingen.
Lees meer Lees minder
Wat is een SOPROFEN-verdeler?

Een SOPROFEN-verdeler is gekwalificeerd om de producten van Soprofen te installeren. Oorspronkelijk is hij een ondernemer, een onderneming, een ambachtsman die in onze erkende opleidingscentra theoretische en praktische opleidingen heeft gevolgd. In heel België, Nederland en Frankrijk verstrekken wij opleidingen op maat voor de verkoop-, technische en plaatsingsteams om hen de nodige kennis bij te brengen over de SOPROFEN-technologieën. Dat netwerk kan zijn particuliere klanten daardoor exclusieve en innoverende producten aanbieden. Wij begeleiden onze verdelers om hen te helpen de vragen van klanten te beantwoorden en hun klanten zo goed mogelijk te informeren zodat ze via onze producten waarde kunnen creëren.

Waarom SOPROFEN-verdeler worden?

Wij willen u helpen om uw expertise te ontwikkelen. Van de presentatie van het gamma en de producten, over de animatie op het terrein, de telefonische bijstand of de opleiding van de plaatsers, trachten wij complete en bestendige partnerschappen uit te bouwen. Daarvoor stellen wij onze verdelers tal van diensten ter beschikking om de relatie vlot te laten verlopen. e-Sopro bijvoorbeeld, onze portaalsite voor professionals, helpt hen bij het opmaken van offertes, het online bestellen van producten, de opvolging van de leveringen,…

Wat zijn de voorvereisten om verdeler te worden van SOPROFEN?

Wij steunen op vakmensen die onze waarden delen, innovatie, klantgerichtheid en reactievermogen hoog in het vaandel dragen en in zee willen gaan met een historische en erkende partner in het domein van sluitingen. Installateurs, raamfabrikanten, plaatsers - zelfstandig of behorend tot een netwerk... Onze verdelers zijn elk op hun niveau de ambassadeurs van SOPROFEN.