SOPROFEN….. voor al uw projecten!
SOPROFEN ontwerpt en vervaardigt unieke producten die uw huis verfraaien en tevens zorgen voor meer comfort, een aangenamere leefomgeving en een verhoogde veiligheid en bescherming van uw woning. Of u nu op zoek bent naar een garagepoort of naar rolluiken, wij stellen u innoverende oplossingen voor die voldoen aan de strengste energienormen.

Producten geschikt voor elk moment van de dag
Fichier 47 7.40 uur – De zon komt op

Het is een mooie, warme ochtend. In elke kamer van het huis wordt de lichtinval automatisch zo geregeld dat iedereen kan wakker worden op zijn eigen tempo. Mijn rolluiken laten net genoeg licht binnen om de kamers te verwarmen en deze nieuwe dag relax te beginnen.

Fichier 46 8.30 uur - Op weg

Op naar de garage. Met hun rugzak in de aanslag zijn de kinderen klaar om naar school te gaan. Ik stap in mijn auto en vertrek met een gerust hart. Mijn woning is veilig.

Fichier 48 12.30 uur – Lunch op het terras

's Middags lunchen we op het terras. Onder ons bioklimatisch dak maken we er een leuk familiemoment van. Deze rustpauze in het midden van de dag is voor mij het moment van gezellig samenzijn met de kinderen.

Fichier 49 13.20 uur – Zorgen voor een aangename binnentemperatuur, de hele dag door

's Middags lunchen we op het terras. Onder ons bioklimatisch dak maken we er een leuk familiemoment van. Deze rustpauze in het midden van de dag is voor mij het moment van gezellig samenzijn met de kinderen.

Fichier 50 19.30 uur – Denken aan morgen

In de vooravond zitten we binnen. Alle drukte van de dag valt weg. Tijd om een boek open te slaan met de kinderen, nog even samen genieten voor het slapengaan. We zitten voor het grote raam en de verhalen nemen ons mee op reis. We dromen weg, turend naar de horizon.

Getoond model : 
  PROJECTEN - REALISATIES DIE AAN UW VERWACHTINGEN VOLDOEN

Het rolluik Deco VE² van SOPROFEN waakt over Thierry terwijl hij zijn dutje doet.

Met zijn elegante stijl is het een ware troef voor uw woning.

De stores

Van uw interieur genieten, ook in hartje zomer, is geen luxe meer.

SOPROFEN in cijfers
Fichier 81
1984 jaar van oprichting van SOPROFEN
Fichier 56
8 industriële sites
Fichier 61
2500 geproduceerde eenheden/dag
Fichier 60
495 medewerkers
Een groot netwerk van verdelers in Frankrijk en België

Wij steunen op vakmensen die onze waarden delen, innovatie, klantgerichtheid en reactievermogen hoog in het vaandel dragen en in zee willen gaan met een historische en erkende partner in het domein van sluitingen.

Ik wens verdeler te worden.