KEUZEGIDSEN

HOE KAN IK MIJN KLANT OPTIMAAL ADVISEREN?

De bijdrage van zonweringen in de strijd tegen de opwarming van de aarde is niet te onderschatten. De kunst bestaat erin een bevredigend evenwicht te vinden tussen een efficiënte bescherming tegen de warmte van de zon, zodat de kosten voor klimaatregeling beperkt blijven, en tegelijk voldoende licht te behouden om zo weinig mogelijk te betalen voor verlichting en toch goed te zien. Verstelbare zonwering, stores of uitvalrolluik, u hoeft enkel maar een keuze te maken uit de talloze opties om uw ruimtes die naar het zuiden of zuidwesten gericht zijn te beschermen! Denk ook eens aan een bescherming tegen stuifmeel en insecten: een eenvoudige hor volstaat…

Een veranda beschermen tegen de warmte
zonder in duisternis gehuld te worden
Stel de verstelbare zonweringen voor

Om in uw veranda een perfecte balans te vinden tussen een doeltreffende bescherming tegen de warmte van de zon en een voldoende grote lichtinval zodat u niet hoeft te verlichten en alles goed ziet, zijn de verstelbare zonweringen een voortreffelijke keuze.

Haar lamellen worden uiterst nauwkeurig georiënteerd om de exacte hoeveelheid licht te leveren die men nodig heeft, terwijl men beschermd wordt tegen blikken van buitenaf. Ze passen zich aan de buitenomstandigheden aan indien ze worden verbonden met sensoren voor wind/zonlicht!

De BSO's zorgen ook voor een touch van design en moderniteit.

Ontdek de VERSTELBARE ZONWERINGEN.

De luiken met uitvalscherm vervangen en luiken met motor plaatsen
Stel het handmatige uitvalscherm voor luik met motor voor

Om uzelf te beschermen tegen direct zonlicht zonder in te boeten aan het comfort van licht en ventilatie, is het uitvalscherm voor rolluik met motor een van de meest doeltreffende zonweringen!

Naast een innovatief product dat voldoet aan de vereisten van de EPB-regulering, behoudt het uitvalscherm alle voordelen van veiligheid en bedekking van een klassiek rolluik.

Beheersing van lichtinval en ventilatie: tot 5 °C lagere binnentemperatuur in de zomer!

Ontdek het UITVALSCHERM voor het luik met motor.

Beschermen tegen stuifmeel en insecten
Moustiquaires
Stel horren voor

SOPROFEN stelt u diverse oplossingen voor die bescherming bieden tegen stuifmeel en insecten. De hor wordt op het venster geklikt of onopvallend ingebouwd in het rolluik en laat ze niet meer binnen!

Ontdek de HORREN.