VOLETS INTÉGRÉS

U BENT ONTWIKKELAAR

SOPROFEN IS LEIDER IN ZIJN VAKGEBIED

Onze klanten hebben heel nauwkeurige verwachtingen die kunnen worden samengevat in 2 woorden: decoratie en comfort. Ze willen producten met een verzorgd ontwerp maar ook met voortreffelijke prestaties, waarmee ze zich kunnen beschermen tegen temperatuurschommelingen naargelang het seizoen. SOPROFEN biedt een zeer compleet gamma van oplossingen aan die zijn afgestemd op de geldende normen en voorschriften.

EEN COMPLEET GAMMA VAN PRODUCTEN 
VOOR EEN ECOLOGISCH PERFORMANTE WOONOMGEVING EN HARMONIEUZE GEVEL
 

LUIKEN
Buitenstructuren
Opbouwrolluiken
Inbouwrolluiken
Rolluiken voor velux

ZONWERINGEN
Uitval voor luik met motor
Verstelbare zonwering
Stores

GARAGEPOORTEN
Sectionaal
Kantel
Rol

OUTDOOR LIVING
Open
Slide
Pergola's
Dakterras


 
... een waaier van krachtige en visueel aantrekkelijke oplossingen die zijn afgestemd op elke configuratie, zodat u aan alle verwachtingen kunt voldoen!

 

IN OVEREENSTEMMING MET  
DE VERBETERING VAN DE ENERGIEPRESTATIES VAN GEBOUWEN
Door aandachtig te luisteren naar de noden van de markt op het vlak van de energetische uitdagingen van morgen voor gebouwen, heeft SOPROFEN aangepaste conceptoplossingen ontwikkeld die hun tijd ver vooruit zijn. Producten die bedoeld zijn om de vereiste prestaties voor de constructie van EPB-gebouwen te bereiken en zelfs te overtreffen.

  • Nieuwe evoluties voor de oplossingen uit één blok maken het mogelijk om akoestische prestaties, thermische prestaties en prestaties van luchtdoorlatendheid doeltreffend te combineren.
  • Het luik met pleisterlaag K9 voor het geval van isolatie aan de buitenkant is uitgerust met een inspectieluik aan de onderkant en een geïntegreerde pleisterplaat voor het bij-/afwerken en een onopvallende inbouw.
  • Het inbouwluik TRADI VEO kan worden aangepast aan de constructies in hout of dunne muren dankzij de uiterst compacte consoles.
SOPROFEN ZET ZICH TEN VOLLE IN
OM U DE ALLERHOOGSTE KWALITEIT VAN PRODUCTEN EN DIENSTEN TE LEVEREN
  • Technische en commerciële begeleiding in alle fasen van de projecten
  • Kwaliteitsborging van de producten (betrouwbaarheid, duurzaamheid)
  • Industriële knowhow, ontwikkelaar-fabrikant
  • Een gevestigd merk in de sector
  • Uitgebreide technische dossiers
 
 

Contact met ons opnemen