OVER SOPROFEN

SOPROFEN is een Franse ontwikkelaar en fabrikant van sluitingen die sinds meer dan 30 jaar telkens weer verbaast met nieuwe ideeën. Innovatie, klantgerichtheid en reactievermogen zijn de kernwoorden die onze visie kenmerken.

Het traject dat SOPROFEN in die 30 jaar heeft gevolgd is een voortdurend stijgende lijn. Vooruitgang boeken is immers inzetten op innovatie, kwaliteit en inspelen op de vereisten van de markt. Het succes van het bedrijf is geen toeval en de 460 medewerkers van Soprofen spannen zich elke dag opnieuw maximaal in om technische en commerciële oplossingen aan te bieden aan klanten en partners. Met die gedreven spirit kunnen wij installateurs en gebruikers meer comfort, meer betrouwbaarheid en meer gebruiksgemak aanbieden.

 

GESCHIEDENIS

1984 - Oprichting van ontwikkelaar-fabrikant SOPROFEN

1991 - 1e Technisch advies voor de professional met het kozijn met geïntegreerd rolluik Chrono VX

2000 - Creatie van Soprofen Industrie, productie-eenheid van rolluiken
            Lancering van de buitenkast Déco VE

2003 - Ontwikkeling van het gamma VE en Tradi

2005 - Externe groei in België (Wallonië)
            Lancering van Chrono VX², tweede generatie

2006 - Integratie van profielen

2007 - Creatie van Soprofen Portes Industrie

2009 - Certificering NF-sluitingen voor al onze luiken

2012 - Oprichting van TBS Industrie
            Overname van het bedrijf Guttomat (Oostenrijk)

2013 - Tweede externe groei in België (Vlaanderen)

2013 - Creatie van SOPROFEN Network

 
 

VOORUITGANG BOEKEN EN ANTWOORDEN BIEDEN

SOPROFEN steunt op 9 industriële vestigingen.
Elk ervan is voorzien van modern gereedschap aangepast aan onze producten om te voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Om een pioniersrol te blijven vervullen, zet SOPROFEN alle mogelijke middelen in om de kwaliteit en prestaties van de producten op identieke wijze te controleren in alle vestigingen.
 
 

ONZE WAARDEN

Onze waarden leggen de strategische richting van ons bedrijf op de lange termijn vast. Ze beschrijven de kenmerken van ons merk die het verschil maken.
SOPROFEN onderscheidt zichzelf enerzijds door zijn innovatieve, technische oplossingen, anderzijds door zijn creativiteit en vlotte omgang met zijn partners.
We moeten vooruitlopen op de verwachtingen van de klanten in het kader van de bescherming van hun persoonlijke levenssfeer, door hen aantrekkelijke producten aan te bieden en onze partners te helpen om succes te boeken.
 
 
SOPROFEN Network
Network SOPROFEN herbergt de verschillende merknamen van sluitingen van de groep,
die als gemeenschappelijk doel het constant zoeken naar
vernieuwende oplossingen voor de woonruimte hebben.
Opmerkelijke producten die uitblinken in gebruiksvriendelijkheid, techniek en elegantie en allemaal
de technologische en industriële basis van SOPROFEN TECHNOLOGY INSIDE, delen.
DE KUNST VAN ZAKEN MOOI EN GOED TE DOEN

Dat is het ontwikkelen van producten die uw woning mooier maken en een uniek cachet geven, tot in de kleinste details. Dat is voldoen aan uw verwachtingen op het vlak van intelligent comfort, veiligheid en duurzaamheid… maar ook energiezuinig wonen.

SOPROFEN is een toonbeeld van verantwoord ondernemen en slaagt er reeds 30 jaar in om in te spelen op de energetische vereisten van vandaag, door het bestuderen en verbeteren van zijn productieprocessen en logistiek, de constante evolutie van de prestaties van zijn producten en hun ontwerp.

Onze producten zijn van nature uiterst creatief en energie-efficiënt, waardoor ze bijdragen aan de EPB-attitude: een andere manier om het wonen en welzijn te benaderen, die strookt met de thermische regulering voor gebouwen.