Porte de garage basculante bleue ambiance
Nieuws

DE CARBAS PRO KANTELPOORT

CARBAS PRO, een 100% soprofen product, eenvoudig te plaatsen en nog veel meer!

Voor zijn laatste generatie kantelpoort heeft SOPROFEN uitzonderlijk veel aandacht besteed aan de eenvoudige plaatsing en inwerkingstelling.  Doordat de poort voorgemonteerd wordt geleverd (met inbegrip van het lijstwerk), een verminderd gewicht heeft en voor zijn loopdeur gebruik maakt van 3D regelbare stiftscharnieren zullen installateurs die een snelle en betrouwbare plaatsing nastreven deze poort zeker appreciëren.

 

Door de combinatie van zijn technische en esthetische kwaliteiten heeft de CARBAS PRO poort nog een heel aantal andere voordelen:

 

> Een performante isolatie door het aluminium kader met onderbreking van de thermische brug en geïsoleerd blad bestaande uit stalen panelen (40mm) of aluminium panelen (53mm). Het geheel is afgewerkt met een dubbele of drievoudige dichting voor een optimale geluids- en thermische isolatie.

> Een onnavolgbare esthetiek, vooral bij de versie met aluminium panelen. Deze heeft 3 geheel identieke secties, een eindeloze waaier decoratieve mogelijkheden met onder meer de mogelijkheid om de poort te personaliseren met een eigen gekozen gefreesd motief en beschikt over een heel uitgebreid kleurenpalet (14 standaard RAL kleuren, 9 houtkleuren, 3 metallic kleuren of elke andere mogelijke RAL kleur in optie) .

> Bestand tegen alle beproevingen dankzij  profielen uit geëxtrudeerd aluminium en de verbinding van de kaderprofielen met vastgevezen hoekijzers uit gelakt staal.

> Een geluidsloze werking door een kantelmechanisme dat bekleed is met vilt en wielen uit polyamide met kogellagers.

> Een verhoogde veiligheid door de driepuntsvergrendeling (2 laterale vergrendelingspinnen en een veiligheid op de motor).

     Panneau aluminium basculante        Pièces intérieures laquées Carbas Pro        Jonction profilés cadre Carbas Pro        Pêne clic basculante

 

CARBAS PRO, EEN NIEUWE MANIER OM UW HUIS TE BETREDEN!
 

Met zijn geïntegreerde deur biedt de CARBAS PRO kantelpoort een eenvoudige toegang tot de garage. Dankzij een mindere mechanische belasting tov een sectionale poort en de ongekende stevigheid is de CARBAS PRO de ideale oplossing indien u uw  garagepoort frequent wenst te gebruiken of ziet als een tweede volwaardige ingang  tot uw woning.

Een robuuste, stevige poort, die desondanks een hoge esthetische waarde heeft dankzij de verborgen stiftscharnieren en uiterst eenvoudig te plaatsen is. Naast een vijfpuntssluiting beschikt de poort ook over een elektrische veiligheid die voorkomt dat de poort kan bewegen als de deur niet correct gesloten is.

 

Sertissage profilé portillon Carbas        Portillon Carbas Pro        Vue intérieure Carbas Pro

 

Meer weten over de Carbas Pro

 

TERUG NAAR BOVEN