Nieuws

CARSEC PRO LATERAAL

DE PRAKTISCHE EN COMFORTABELE OPLOSSING VOOR ATYPISCHE GARAGES

De nieuwe sectionaalpoort Carsec Pro van SOPROFEN verdwijnt aan de zijkant en is daarom de ideale oplossing voor al wie de ruimte in de hoogte wil vrijmaken of voor configuraties waarbij het plafond bezet is door leidingen. Zonder rail voor zijdelings inschuiven op de bodem optimaliseert dit systeem maximaal de ruimte onder het plafond door de panelen van de poort te verplaatsen, opgehangen aan een hoge rail langs de muur.

De Carsec Pro lateraal kan snel en eenvoudig worden bediend dankzij oplossingen met motor aangeboden door SOPROFEN; ze bevat een toegang voor voetgangers die zonder moeite op de gewenste breedte kan worden ingesteld, zonder deurtje dat moet worden geopend en zonder drempel waarover men kan struikelen. De poort kan volledig of enkel voor voetgangers worden geopend. Dit gebeurt uiterst stil dankzij de rail met drijfriem (standaard) en sleden met driedubbele rolpunten uitgerust met wieltjes met kogellagers.

 

KWALITEIT 100% SOPROFEN

De Carsec Pro lateraal is samengesteld uit 40 mm dikke panelen van warm ingespoten polyurethaanschuim zonder cfk's voor een betere warmte-isolatie (0,80 W/m²K) en geluidsisolatie.

Ze is stevig en duurzaam, bovendien verenigt de voordelen van een grote robuustheid met een ongeëvenaarde betrouwbaarheid dankzij:


Rail en alu extrudé 5 mm- een rail in geëxtrudeerd aluminium van 2,5 mm voor meer weerstand en bescherming tegen corrosie,

 

- sleden met dubbel en driedubbel wiel in aluminium, wat een ruisloze en soepele werking garandeert. Ze zijn in de hoogte verstelbaar en maken een grote bodemstabiliteit en aantrekkelijke afwerking mogelijk.

 

Om niets aan het toeval over te laten, heeft SOPROFEN gekozen voor een geleiding op de bodem met puntvormige glijschoenen. De ruimte die het systeem inneemt op de bodem aan de openingszijde maar ook aan de zijde van het zijdelings inschuiven wordt beperkt. Daardoor is deze strategische keuze nagenoeg onderhoudsvrij, dankzij de snelle afvoer van vuil en bladeren. Deze praktische oplossing wordt aangevuld met een in de hoogte verstelbare lage borstel, die zorgt voor een perfecte afwerking op de bodem en betere afdichting, zoals ook de omringende borstelvoeg aan alle zijkanten.

 

             Geleiding op de bodem met glijschoenen                                 Verstelbare lage borstel

                            Sabots de guidage au sol                                    Brosse basse

 

Optioneel is de Carsec Pro lateraal verkrijgbaar met aluminium bodemprofiel van 15 mm om de waterafvoer te bevorderen.

Ten slotte doet de Carsec Pro lateraal, net zoals de andere garagepoorten uit het gamma van SOPROFEN, geen toegevingen op het vlak van de veiligheid, met haar bescherming tegen inklemmen van vingers en automatische detectie van obstakels.

 
EEN DESIGN OP MAAT

Om de garagepoort samen te stellen die het best past in uw woonomgeving, is de Carsec Pro lateraal gelakt verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, vlak of met reliëf, maar ook met acrylharscoating van goudgele of donkere eik die de textuur van hout perfect nabootst.

Voor een onbeperkte personalisering beschikt de nieuwe laterale sectionaalpoort van SOPROFEN over een brede waaier aan ontwerpen van de panelen (cassettes, fijne groeven, centrale groeven, vlak), vensters en appliques. En voor een verzorgde afwerking tot in de kleinste details zijn de scharnieren gelakt in wit RAL 9010, binnenkleur van de panelen.

 

Functioneel, esthetisch en met hoge kwaliteit van afwerking: de Carsec Pro lateraal van SOPROFEN zal furore maken bij particulieren die op zoek zijn naar een oplossing die niet uitsteekt naar buiten.

De makkelijke plaatsing zal ook professionals kunnen overtuigen, dankzij het profiel met voorframe waarin de bevestigingshaken van de rails passen, de verstelbare borstel onderaan, de wieltjes waarmee de poort in de hoogte kan worden versteld en de oplossingen ontwikkeld voor atypische installaties (geleiderail zonder hoek, motor in hoge positie).

 

Raadpleeg de productpagina van Carsec Pro Lateraal

 

 

TERUG NAAR BOVEN