KEUZEGIDS

HOE KAN IK MIJN KLANT OPTIMAAL ADVISEREN?

Nieuw of renovatie? Bewerkte/gemetselde kasten of niet? Afscherming of regeling van de lichtinval nodig? Onze tips zullen u helpen om de rolluiken te kiezen die het best bij uw geval passen!

Nieuwe vensters plaatsen en ze uitrusten met rolluiken
Stel het monobloc voor, een geheel "venster+luik"

Het luik is opgenomen in het venster en er is dus slechts één plaatsing nodig. Het kozijn met geïntegreerd rolluik combineert uitzonderlijke prestaties inzake warmte, geluid en luchtdoorlatendheid.

Bij dit systeem, dat niet is aangewezen voor renovatie, kan de kast worden geïnstalleerd zonder bijkomende aankleding noch toevoeging van zichtbare hoekprofielen voor een volledig intacte esthetica.

Naargelang de behoeften van uw klanten kunt u de hor ingebouwd in de kast voorstellen.

Ontdek het gamma van KOZIJNEN MET GEÏNTEGREERD ROLLUIK Chrono VX², Chrono VRX².

Bij een nieuwe constructie met isolatie van buitenaf, is er een originele evolutie van het kozijn met geïntegreerd rolluik uitgerust met twee kanten om te berapen of bepleisteren. Deze oplossing is onzichtbaar binnen en buiten, zodat de woonruimte er nog beter uitziet.

Ontdek het gamma van KOZIJNEN MET GEÏNTEGREERD ROLLUIK Mono PX.

Oude klapluiken vervangen terwijl er geen plaats is voorzien voor rolluiken
Stel buitenkasten voor

Buitenkasten in aluminium zijn de ideale oplossing voor renovatie en passen zich aan elke configuratie aan.

De kast is compact en valt nauwelijks op buiten, de ramen worden er niet door gehinderd en het licht wordt perfect binnengelaten.

Ze kan uitgerust worden met een uitvalscherm, voor een doeltreffende bescherming tegen zonlicht terwijl de ruimte goed geventileerd blijft.

Voor nog meer comfort laat de ingebouwde hor in de kast de lucht circuleren in de woning, maar dan zonder stuifmeel of insecten.

Ontdek het gamma van BUITENKASTEN Déco VE², Quarto VE², Coro VE², Paco VE

Oude inbouwrolluiken vervangen
Stel nieuwe inbouwluiken voor

De inbouwrolluiken worden op maat geïntegreerd in de bestaande kasten. Ze kunnen ook worden aangepast aan brede openingen. Een robuust bevestigingssysteem zorgt voor een perfecte stabiliteit van het luik. Ook een manoeuvreerkanteling op maat is mogelijk.


Ontdek de INBOUWROLLUIKEN Tradi VE².

Een veranda uitrusten met sluitingen die niet opvallen
Stel nieuwe inbouwluiken voor

Inbouwrolluiken bieden de veiligheid waar uw klanten op rekenen.

Onze inbouwrolluiken zijn zelfdragend en zonder kanteling (in versie met motor). Ze hebben een ontwerp met afgeronde geleiders die op harmonieuze wijze aansluiten op de profielen van de veranda's. Een scheidingssysteem beschermt zelfs uw grote ramen. Voor een snelle plaatsing worden de steunpunten en het scherm voorgemonteerd in verbinding met de as.

Ontdek de INBOUWLUIKEN Tradi VEO.

Voor een nog betere balans tussen bescherming tegen warmte en lichtinval, zijn ook de verstelbare zonweringen (BSO) compatibel met de veranda's!

Ontdek de VERSTELBARE ZONWERINGEN.

Volledig onzichtbare sluitingen kiezen voor nieuwbouw
Kies dan voor tunnelkasten

De tunnelkast is speciaal ontworpen voor nieuwe woningen en bestaat uit een rolluik dat direct in het kozijn wordt geïntegreerd.

De tunnelkoffer is zowel binnen als buiten geheel onzichtbaar en kan aan elke configuratie worden aangepast. De behuizing in polystyreen met hoge dichtheid maakt een doeltreffende warmte-isolatie mogelijk en beschermt het scherm.

Is het huis reeds uitgerust met een tunnelkast? Een rolluik op maat kan eenvoudig worden aangepast aan alle tunnelkasten die op de markt verkrijgbaar zijn, dankzij een uitschuifbaar mondstuk.

Ontdek het gamma van INBOUWLUIKEN Tradi CT² en Tradi VT².

Nieuwbouw/renovatie met isolatie van buitenaf
Kies voor een luik met pleisterlaag

Deze originele oplossing wordt geplaatst voor het lijstwerk: het geheel is een echt hitte- en geluidsschild en behoudt de isolerende eigenschappen van het venster.

De kast is uitgerust met een inspectieluik aan de onderkant en een geïntegreerde pleisterplaat voor het bij-/afwerken en een onopvallende inbouw. Dit is het ideale product in het kader van een isolatie van buitenaf in nieuwbouw of renovatie.

Ontdek het gamma van BUITENKASTEN K9.

Een huis bouwen met houten constructie
Kies voor een compact inbouwluik

Dankzij de uiterst compacte specifieke steunpunten, heeft het inbouwluik een beperkte belemmering waardoor een isolatiedikte kan worden gehandhaafd.

Dit systeem wordt daarom ook aanbevolen voor dunne muren en constructies met houten geraamte.

Ontdek het gamma van INBOUWLUIKEN Tradi VEO.