KEUZEGIDSEN

HOE KIES IK MIJN AFSCHERMINGEN?

De bijdrage van zonweringen in de strijd tegen de opwarming van de aarde is niet te onderschatten. De kunst bestaat erin een bevredigend evenwicht te vinden tussen een efficiënte bescherming tegen de warmte van de zon, zodat de kosten voor klimaatregeling beperkt blijven, en tegelijk voldoende licht te behouden om zo weinig mogelijk te betalen voor verlichting en toch goed te zien. Verstelbare zonwering, stores of uitvalrolluik, u hoeft enkel maar een keuze te maken uit de talloze opties om uw ruimtes die naar het zuiden of zuidwesten gericht zijn te beschermen! Denk ook eens aan een bescherming tegen stuifmeel en insecten: een eenvoudige hor volstaat…

Ik ben een veranda aan het bouwen en wil mij beschermen
tegen de warmte zonder in duisternis gehuld te worden
Kies dan voor de verstelbare zonweringen (BSO)

Om in uw veranda een perfecte balans te vinden tussen een doeltreffende bescherming tegen de warmte van de zon en een voldoende grote lichtinval zodat u niet hoeft te verlichten en alles goed ziet, zijn de verstelbare zonweringen een voortreffelijke keuze.

Haar lamellen worden uiterst nauwkeurig georiënteerd om de exacte hoeveelheid licht te leveren die u nodig heeft, terwijl u beschermd wordt tegen blikken van buitenaf. Ze passen zich aan de buitenomstandigheden aan indien u ze verbindt met sensoren voor wind/zonlicht!

De BSO's zorgen ook voor een touch van design en moderniteit.

Ontdek de VERSTELBARE ZONWERINGEN.

Ik heb oude uitvalrolluiken
en wens ze te vervangen door luiken met motor
Kies voor het handmatige uitvalscherm voor luik met motor

Om uzelf te beschermen tegen direct zonlicht zonder in te boeten aan het comfort van licht en ventilatie, is het uitvalscherm voor rolluik met motor een van de meest doeltreffende zonweringen!

Naast een innovatief product in overeenstemming met de vereisten van de Thermische Regulering 2012 (RT 2012), behoudt het uitvalscherm alle voordelen van veiligheid en bedekking van een klassiek rolluik.

Beheersing van lichtinval en ventilatie: tot 5 °C lagere binnentemperatuur in de zomer!

Ontdek het UITVALSCHERM voor het luik met motor.

Ik ben allergisch voor stuifmeel en woon op het platteland
Moustiquaires
Laat dan horren plaatsen

SOPROFEN biedt u diverse oplossingen aan om u te beschermen tegen het stuifmeel en de insecten die het u in de lente zo lastig maken. De hor wordt op uw venster geklikt of onopvallend ingebouwd in uw rolluik en laat ze niet meer binnen!

Ontdek de HORREN.


 

Ik wens mijn terras te beschermen tegen de zon
Stores
Kies dan voor een store met luifel

De buitenstore regelt op natuurlijke wijze de temperatuur van uw terras en uw woning, zodat u steeds beschermd blijft.

Een gewone store met luifel kan bovendien de temperatuur binnen met 2 tot 5 °C verminderen, afhankelijk van de kleur en het tijdstip waarop deze geopend wordt. De buitenstore is dus een belangrijke troef om het comfort te verhogen en energie te besparen.

Ontdek de STORES VOOR TERRAS.