SOPROFEN-KWALITEITSMERK

Het vakmanschap van SOPROFEN bestaat erin de zeer uiteenlopende vereisten van eenzelfde product met elkaar te kunnen verzoenen: veiligheid, design, betrouwbaarheid, laag energieverbruik…

 

De kwaliteit van onze Onderzoek & Ontwikkeling maakt van SOPROFEN een van de meest innovatieve bedrijven op het vlak van de sluitingen. Met meer dan 45 octrooien sinds het bedrijf werd opgericht, allemaal gericht op het ontwerp en de vervaardiging van onze producten, consolideert SOPROFEN elk jaar zijn technologische vooruitgang. Zoeken naar nieuwe perspectieven, dat is onze motor en onze bestaansreden.

Onze sluitingen worden sinds 30 jaar ontworpen en constant verbeterd in onze studiebureaus, voor een absoluut comfort: zo heeft u de garantie dat u op de beste warmte- en geluidsprestaties kunt rekenen, met bovendien een aantrekkelijk visueel resultaat.

 

VEILIGHEID
Onze sluitingen zijn uitgerust met tal van inrichtingen die bijdragen aan de veiligheid van personen en voorwerpen. Zo zijn onze rolluiken standaard voorzien van automatische vergrendelingen uit staal en inbraakweringen die hefkrachten van 25 kg kunnen weerstaan; onze garagepoorten hebben een beveiliging tegen opheffen en automatische detectie van obstakels.
EsthEtiEK

Originele ontwerpen, nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua kleur, exclusieve opties… laat u leiden door uw verbeelding om nieuwe sensaties te ontdekken! Al onze producten kunnen worden gepersonaliseerd voor een harmonieuze integratie in gebouwen, van traditioneel tot hedendaags, en dragen bij aan de waardevermeerdering van uw woning dankzij de uniformiteit van kleuren en stijlen.

CoMfort
Onze producten verhogen het comfort van uw woning, elke dag opnieuw en in alle seizoenen. Ze zijn makkelijk te hanteren en maken een echt verschil voor u: deurtje ingebouwd in de garagepoort, hor ingebouwd in de kast van het luik, stille bediening, beheer van de lichtinval…